Koken en kookworkshops

 

Gezellige kookworkshop inclusief diner!

U bent zich aan het oriënteren op de keukenmarkt en wordt overspoeld door mogelijkheden. Om een beetje duidelijkheid te verschaffen bieden wij u, samen met uw partner of een vriendin, een gezellige kookworkshop aan. In onze geheel vernieuwde demo keuken kunt u proefdraaien met o.a. een inductiekookplaat, combi oven, combi steamer, stoomoven, Slide & Hide oven en stoominzet. Met het Neff koffieapparaat maakt u zelf een koffie, cappuccino, thee, warme melk of Latte Machiato. U gaat zelf aan de slag en aan het einde van de middag, genieten we samen van een heerlijk zelfbereid diner, voorgerecht, vlees, vis, groente, een nagerecht en een heerlijk wijntje.

Kosten voor 2 personen inclusief diner  € 30,-.  Bent u klant bij ons of wordt u klant bij ons, dan krijgt u dit bedrag retour en is de kookworkshop GRATIS!!

Meldt u nu aan via e-mail info@portegijs.nl of bel 0227-593733. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u, op de dag of avond, dat het ú uitkomt.

DATA KOOKWORKSHOPS:

Woensdag 25 juli 16.00 uur

Zaterdag 26 augustus 16.00 uur

Vrijdag 7 september 16.00 uur 

Verdere data volgen z.s.m. U kunt ook via de mail aangeven als u een keer wilt komen koken, dan kunnen we samen zoeken naar een geschikte datum. 

 

Recept van de maand!

Lunchgerecht uit de stoomoven: Omelet anders!

Wat hebben we nodig:

Geraspte kaas

Blokjes ham

Verse peterselie

Ei, peper en zout

De bereiding:

Meng in een plat schaaltje wat geraspte kaas, blokjes ham en fijn gesneden peterselie. Maak in het midden een kuiltje en breek hierin voorzichtig het ei (dooier moet heel blijven). Afdekken met magnetron folie en 15 minuten op 100 graden stomen. Op smaak brengen met peper en zout. Lekker met geroosterd brood!

Eet smakelijk!

Champignontasjes

Reacties zijn gesloten.