Koken en kookworkshops

 

Gezellige kookworkshop inclusief diner!

U bent zich aan het oriënteren op de keukenmarkt en wordt overspoeld door mogelijkheden. Om een beetje duidelijkheid te verschaffen bieden wij u, samen met uw partner of een vriendin, een gezellige kookworkshop aan. In onze geheel vernieuwde demo keuken kunt u proefdraaien met o.a. een inductiekookplaat, combi oven, combi steamer, stoomoven, Slide & Hide oven en stoominzet. Met het Neff koffieapparaat maakt u zelf een koffie, cappuccino, thee, warme melk of Latte Machiato. U gaat zelf aan de slag en aan het einde van de middag, genieten we samen van een heerlijk zelfbereid diner, voorgerecht, vlees, vis, groente, een nagerecht en een heerlijk wijntje.

Kosten voor 2 personen inclusief diner  € 30,-.  Bent u klant bij ons of wordt u klant bij ons, dan krijgt u dit bedrag retour en is de kookworkshop GRATIS!!

Meldt u nu aan via e-mail info@portegijs.nl of bel 0227-593733. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u, op de dag of avond, dat het ú uitkomt.

DATA KOOKWORKSHOPS:

 

Zaterdag 1 december 16.00 uur     VOL

Vrijdag 14 december 16.00 uur        nog 4 plaatsen vrij

Verdere data volgen z.s.m. U kunt ook via de mail aangeven als u een keer wilt komen koken, dan kunnen we samen zoeken naar een geschikte datum. 

Recept van de maand!

 

Champignontasjes                                                           

6 plakjes diepvries bladerdeeg

½ doosje champignons in plakjes/stukjes

3 sjalotjes, fijn gesnipperd

boter, zout, peper, kerriepoeder, ei

Verwarm de oven voor op hete lucht 190 graden. Bak in de pan (klontje boter) de champignons en sjalotjes, totdat het vocht een beetje verdampt is. Voeg zout, peper en flink wat kerriepoeder toe. Verdeel de vulling over de deeglapjes, vouw de hoeken naar het midden en knijp ze met twee vingers dicht. Bestrijk de tasjes met losgeklopt ei en bak ze in ca. 20 minuten gaar.

Eet smakelijk!

Champignontasjes

Reacties zijn gesloten.