Koken en kookworkshops

Gezellige kookworkshop inclusief diner!

U bent zich aan het oriënteren op de keukenmarkt en wordt overspoeld door mogelijkheden. Om een beetje duidelijkheid te verschaffen bieden wij u, samen met uw partner of een vriendin, een gezellige kookworkshop aan. In onze geheel vernieuwde demo keuken kunt u proefdraaien met o.a. een inductiekookplaat, combi oven, combi steamer, stoomoven, Slide & Hide oven en stoominzet.  U gaat zelf aan de slag en aan het einde van de middag, genieten we samen van een heerlijk zelfbereid diner, voorgerecht, vlees, vis, groente, een nagerecht en een heerlijk wijntje.

Kosten voor 2 personen inclusief diner  € 30,-.  Bent u klant bij ons of wordt u klant bij ons, dan krijgt u dit bedrag retour en is de kookworkshop GRATIS!!

Meldt u nu aan via e-mail info@portegijs.nl of bel 0227-593733. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u, op de dag of avond, dat het ú uitkomt.

DATA KOOKWORKSHOPS:

Zaterdag 18 april om 16.00 uur               Vervalt i.v.m. de corona maatregelen

Vrijdag 24 april om 16.00 uur                    Vervalt i.v.m. de corona maatregelen

Zaterdag 23 mei om 16.00 uur                  Vervalt i.v.m. de corona maatregelen

U kunt ook via de mail aangeven als u een keer wilt komen koken, dan kunnen we samen zoeken naar een geschikte datum.

Recept van de maand!

Aardappel gratin

700 gram aardappelschijfjes

1 deciliter slagroom (vloeibaar)

100 gram geraspte belegen kaas

zout, peper en 2 eetlepels boter

Verwarm de oven op 200 graden onder- en boven warmte. Leg de helft van de aardappels in een platte schaal, strooi er wat zout, peper en de 50 gram kaas over. Giet de vloeibare boter over de kaas. Verdeel de rest van de aardappels erover, bestrooi met zout, peper en de rest van de kaas. Giet de slagroom erover en plaats de schaal in de combi oven. Richel 2, 200 graden, 360 Watt, 18 minuten. Controleer op gaarheid.

Eet smakelijk!

Reacties zijn gesloten.